Бібліоефір

Бібліоефір

25.03.2024
Бібліотека імені Русових збирає україномовні книжки для мешканців Сумщини
  З нагоди відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка стартує Всеукраїнський проєкт "Вільні читають українською!". Його мета – збір книжок для поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях і гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської воєнної агресії. Чернігівська ОУНБ імені Софії та Олександра Русових долучається до проєкту та оголошує збір українськомовних книжок для Сумської області.
Поділитись:
05.03.2024
Вручення обласної літературно-мистецької премії імені Леоніда Глібова
  5 березня клуб "Краєзнавець" Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Софії та Олександра Русових запросив на урочистості з нагоди вручення літературно-мистецької премії імені Леоніда Глібова цьогорічним лауреатам. Премія заснована громадським об'єднанням Літературна спілка "Чернігів" і редколегією журналу "Літературний Чернігів" та вручається у бібліотеці з 2002 року.
Поділитись:
06.02.2024
50 історій: засновники бібліотеки | Катерина Вербицька
  Ми продовжуємо розповідати про засновників та засновниць головної книгозбірної області, людей відомих у свій час, але тепер маловідомих сучасній чернігівській громаді. Черговий випуск циклу присвячений Катерині Вербицький.
Поділитись:
18.01.2024
Круглий стіл "Наша єдність – наша зброя!"
  18 січня у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Софії та Олександра Русових відбувся круглий стіл, присвячений пам'ятним датам – Дню Соборності України та Дню пам'яті Героїв Крут. На захід під назвою "Наша єдність – наша зброя!" завітали викладачі і студенти закладів вищої освіти міста: Північноукраїнського інституту імені Героїв Крут ПрАТ "ВНЗ "МАУП", Національного університету "Чернігівська політехніка", Пенітенціарної академії України, а також представники Українського інституту національної пам'яті в Чернігівській області, Чернігівського обласного історичного музею імені Василя Тарновського й Чернігівського обласного пошукового науково-редакційного центру.
Поділитись:
15.01.2024
50 історій: засновники бібліотеки | Катерина Ліндфорс
  Ми продовжуємо розповідати про засновників та засновниць головної книгозбірної області, людей відомих у свій час, але тепер маловідомих сучасній чернігівській громаді. Черговий випуск циклу присвячений Катерині Ліндфорс.
Поділитись:
02.01.2024
50 історій: засновники бібліотеки | Петро Єфименко
  Ми продовжуємо розповідати про засновників головної книгозбірної області, людей відомих у свій час, але тепер маловідомих сучасній чернігівській громаді. Черговий випуск циклу присвячений Петрові Єфименку.
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється