Мистецький вернісаж 2024

Мистецький вернісаж

"Мистецтво однієї миті": фотовиставка Полтавської обласної організації НСФХУ
  Фотографія – це справді мистецтво однієї миті, тому воно завжди актуальне. Сучасне фотографічне мистецтво – безсумнівно, найбільш яскрава епоха цього мистецтва. З кожним роком воно набуває нових художніх образів, стилів та прийомів, формує нову мову і напрями – від концептуального до вуличного. Воно потребує осмислення предмета зображення, композиційної схеми, змістової функції тла, а ще дуже багатьох тонких моментів, які називаються авторським баченням.
  В експозиції представлено 40 світлин від 21 полтавського фотохудожника і фотохудожниці – членів Полтавської обласної організації Національної спілки фотохудожників України. Це Едуард Странадко, Наталія Скарлатті, Ірина Скарга, Артур Ароян, Микола Базалій, Сергій Назаркін, Ілля Назаркін, Олександр Шумейко, Олена Біляк, Юрій Ширай, Микола Кигим, Юрій Пошивайло, Роман Кучер, Євген Корнієнко, Юрій Зелінський, В'ячеслав Віфліємцев, Стівен Дженсен, Арсеній Глинський, Олексій Самойленко, Євген Брезицький, Віталій Васильківський.

  Більше про виставку читайте за посиланням
  
Поділитись:
"Роздуми": звітна фотовиставка Чернігівської обласної організації НСФХУ за 2023 рік
  У 2023 році Україна продовжувала боротьбу за незалежність проти рашистської навали, тому протидія ворогові була першочерговим завданням для всіх українців. Тож і фотохудожники Чернігівщини теж у міру своїх можливостей роблять внесок у цю боротьбу. Хтось служить у Збройних силах України, хтось займається волонтерством, хтось донатить на ЗСУ й на допомогу постраждалим. Водночас чернігівські фотомитці не полишають свою творчу справу. У цей нелегкий час вони продовжують фіксувати події і в гарячих точках, і в тилу, в Україні й за кордоном. У їхній творчості відображені як воєнні події, так і життя поза війною.

  На звітній фотовиставці представлено 40 робіт від 14 авторів – членів і кандидатів Чернігівської обласної організації Національної спілки фотохудожників України. Щорічна звітна виставка для фотохудожника – це підсумок творчої роботи за рік, аналіз власної еволюції, можливість продемонструвати загалу свої здобутки, поділитися ідеями. Кожен митець є творчою індивідуальністю, працює у своєму напрямі, має власні погляди, тож в експозиції представлені роботи у різних жанрах та різноманітної тематики, де автори діляться своїми поглядами і роздумами про наше сьогоденне життя.

  Більше про виставку та діяльність організації читайте в матеріалі за посиланням
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється