36.87 / 6П8.5
   А 87


    Архипов, В. В.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [Текст] : учеб. пособие для вузов / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - Киев : Центр учебной литературы, 2009. - 303 с. : ил., табл. - ISBN 978-966-364-851-4 (в пер.) : 065.00 грн
ББК 36.874я73 + 65.431.14-803.4я73
Рубрики: Виноробство--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Установи громадського харчування--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО



Дод.точки доступу:
Крюковская, В. Г.
Примірників всього: 2
ВДЕТПСГН (1), ВА (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1), ВА (1)