36.99 / 6П8.9 Т 38 Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [Текст] : навч. посіб. / Т. В. Капліна ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : ЦУЛ, 2008. - 279 с., [12] с. ілюстр. : табл. - Бібліогр.: с. 277-279. - ISBN 978-966-364-743-2 : 055.00 р. Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи Кухня полтавська--Навчальні видання для вищої школи Ресторани--Навчальні видання для вищої школи Установи громадського харчування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ARM Дод.точки доступу: Капліна, Т.В.; Полтавський університет споживчої кооперації України Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |