36.99 / 6П8.9
   Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [Текст] : навч. посіб. / Т. В. Капліна ; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Київ : ЦУЛ, 2008. - 279 с., [12] с. ілюстр. : табл. - Бібліогр.: с. 277-279. - ISBN 978-966-364-743-2 : 055.00 р.
ББК 36.99я73 + 36.997(4УКР)я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Кухня полтавська--Навчальні видання для вищої школи

   Ресторани--Навчальні видання для вищої школи

   Установи громадського харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.; Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)