36.87 / 6П8.5
   В 15


    Валуйко, Г. Г.
    Технологія вина [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / Г. Г. Валуйко, В. А. Домарецький, В. О. Загоруйко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ЦНЛ, 2003. - 588 с. : іл. - Бібліогр.: с. 581-582. - ISBN 966-8253-91-4 : 049.38 р.
ББК 36.874я73
Рубрики: Вина
   Виноробство

Кл.слова (ненормовані):
ARM


Дод.точки доступу:
Домарецький, В.А.; Загоруйко, В.О.; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)