65.43 / 33М Т 58 Топольник, В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. за напрямом "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 391 с. - ISBN 978-966-385-229-4 (в обкл.) : 053.00 грн. Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Якість--Управління--Навчальні видання для вищої школи Гостинна індустрія--Ресторани--Готелі--Навчальні видання для вищої школи ВНО Дод.точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського Примірників всього: 1 ВДЕТПСГН (1) |