65.43 / 33М
   Т 58


    Топольник, В. Г.
    Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для вищ. навч. закл. за напрямом "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 391 с. - ISBN 978-966-385-229-4 (в обкл.) : 053.00 грн.
ББК 65.43-823.2-21я73 + 65.9(4УКР)43-823.2-21я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Якість--Управління--Навчальні видання для вищої школи
   Гостинна індустрія--Ресторани--Готелі--Навчальні видання для вищої школи

   ВНО



Дод.точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)