Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.95/6П8.72/К 84 Автор(и) : Крусь Г. Н., Кулешова И. М., Дунченко Н. И. Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для сред. спец. учеб. заведений Вихідні дані : Москва: Колос, 1992 Кільк.характеристики :319, [1] с.: ил. Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов Примітки : Библиогр.: с. 316 ISBN (в пер.), Ціна 5-10-000951-9: Б.ц. Предметні рубрики: Молочні продукти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдетн Примірники : всього : ВА(1), ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВА(1), ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1) Дод.точки доступу: Кулешова, И. М.; Дунченко, Н. И.; Крусь, Г. Н. \ред.\ |