Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.95/6П8.72/К 84
Автор(и) : Крусь Г. Н., Кулешова И. М., Дунченко Н. И.
Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Колос, 1992
Кільк.характеристики :319, [1] с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Библиогр.: с. 316
ISBN (в пер.), Ціна 5-10-000951-9: Б.ц.
Предметні рубрики: Молочні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдетн
Примірники : всього : ВА(1), ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВА(1), ВЗ(1), ВДЕТПСГН(1)

Дод.точки доступу:
Кулешова, И. М.; Дунченко, Н. И.; Крусь, Г. Н. \ред.\