Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/К 59
Автор(и) : Козлова С.Н., Фединишина Е.Ю.
Назва : Кулинарная характеристика блюд : учеб. пособие для нач. проф. образования
Вихідні дані : Москва: ACADEMIA, 2006
Кільк.характеристики :190, [1] с
Серія: Начальное профессиональное образование
Примітки : Библиогр.: с. 186
ISBN, Ціна 5-7695-2179-1: 031.65, р.
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарія
Кулінарні вироби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): arm
Примірники :ВЗ(1)
Вільні : ВЗ(1)

Дод.точки доступу:
Фединишина, Е.Ю.