Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.98 / 6П8.8/Т 50
Автор(и) : Дубініна А.А., Жук Ю.Т., Жук В.А., Жестерева Н.А.
Назва : Товарознавство смакових товарів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Професіонал, 2004
Кільк.характеристики :235 с
Колективи : Харківська державна академія технології та організації харчування
ISBN, Ціна 966-8556-07-0: 030.25, р.
ББК : 36.98-9я73
Предметні рубрики: Смакові продукти-- Навчальні видання для вищої школи
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): arm
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)

Дод.точки доступу:
Дубініна, А.А.; Жук, Ю.Т.; Жук, В.А.; Жестерева, Н.А.; Харківська державна академія технології та організації харчування