Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.98 / 6П8.8/Т 50 Автор(и) : Дубініна А.А., Жук Ю.Т., Жук В.А., Жестерева Н.А. Назва : Товарознавство смакових товарів : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Професіонал, 2004 Кільк.характеристики :235 с Колективи : Харківська державна академія технології та організації харчування ISBN, Ціна 966-8556-07-0: 030.25, р. ББК : 36.98-9я73 Предметні рубрики: Смакові продукти-- Навчальні видання для вищої школи Ключові слова (''Вільн.індекс.''): arm Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Дод.точки доступу: Дубініна, А.А.; Жук, Ю.Т.; Жук, В.А.; Жестерева, Н.А.; Харківська державна академія технології та організації харчування |