Усатенко, Н. Ф.
    Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 8. - С. 57-59. - Бібліогр.: с. 59 (3 назви)
Рубрики: Зберігання продукції--М'ясо птиці--Соління
Анотація: Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу соління сировини з м'яса птиці. Встановлено емпіричні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші.


Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)