Канді по-американському [Текст]> // Пасіка. - 2012. - № 9. - С. 26-27. - Зміст: Спосіб приготування "канді Гуда" ; Рецепт від Г. Скленара ; Твердий канді як зимовий корм . - ISSN 1814-4764 Рубрики: Бджільництво Пасічництво--Досвід--Німеччина--США Кл.слова (ненормовані): пасіки -- зимівля бджіл -- корм для маток -- твердий канді Анотація: У вересні досвідчені пасічники закінчують загодівлю бджіл на зиму. Сподіваємось, що поради щодо підтримки бджіл в зимовий період доброякісними кормами, в тому числі й канді, стане в пригоді бджолярам. Як правильно приготувати канді, аби він був і не занадто твердим, і не занадто м'яким, щоб не потік і не загубив бджіл? У цій статті ви дізнаєтесь, як радять готувати канді німецькі та американські бджолярі. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |