Усатенко, Н. Ф. Новий метод контролювання якості м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко, Т. Ю. Кліщова> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 61-63. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Переробка продукції--М'ясні продукти Анотація: Розроблено гравіметричний метод визначення фальсифікації м'ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м'яса птиці механічного обвалювання. Дод.точки доступу: Охріменко, Ю.І.; Мартиненко, Л.Г.; Кліщова, Т.Ю. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |