Чорнолата, Л.
    Хімічний склад генетично модифікованих рослинних організмів та їх аналогів [Текст] / Л. Чорнолата // Тваринництво України. - 2012. - № 9. - С. 27-31 : табл. - Бібліогр.: с. 31
Рубрики: Рослинництво
   Зернобобові культури--Соя

   Зернові культури--Кукурудза

Кл.слова (ненормовані):
насіння сої -- зерно кукурудзи -- протеїн -- жир -- клітковина -- зола -- амінокислоти
Анотація: Вивчено вміст основних поживних речовин та амінокислотний склад білка насіння генетично модифікованої сої і зерна кукурудзи. Проведено порівняння отриманих даних з хімічним складом аналогів вітчизняної селекції.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)