Пономаренко, В.
    Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів [Текст] / В. Пономаренко, С. Войтенко // Тваринництво України. - 2012. - № 10. - С. 7-9 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 9
Рубрики: Тваринництво--Свинарство
   М'ясо

Кл.слова (ненормовані):
амінокислоти -- свині -- вирощування
Анотація: Наведено результати оцінки амінокислотного складу м'язової тканини свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняку німецької селекції. Встановлено, що свині різних генотипів вітчизняної та зарубіжної селекції достовірно не різнилися за кількістю замінних і незамінних амінокислот у м'ясі, як і за їх загальною кількістю.


Дод.точки доступу:
Войтенко, С.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)