Пономаренко, В. Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів [Текст] / В. Пономаренко, С. Войтенко> // Тваринництво України. - 2012. - № 10. - С. 7-9 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 9 Рубрики: Тваринництво--Свинарство М'ясо Кл.слова (ненормовані): амінокислоти -- свині -- вирощування Анотація: Наведено результати оцінки амінокислотного складу м'язової тканини свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняку німецької селекції. Встановлено, що свині різних генотипів вітчизняної та зарубіжної селекції достовірно не різнилися за кількістю замінних і незамінних амінокислот у м'ясі, як і за їх загальною кількістю. Дод.точки доступу: Войтенко, С. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |