Кулаєць, М. М.
    Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька, І. М. Усаченко // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С. 60-64. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.32+65.306.7
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Конкурентоспроможність
Анотація: У статті поглиблено теоретико-методологічні та практичні засади інноваційного сприяння конкурентоспроможності сільгосппродукції та продуктів харчування. Висвітлено ряд складових стабілізації і нарощування продовольчих ресурсів та якості сільгосппродукції і продуктів харчування.


Дод.точки доступу:
Бабієнко, М.Ф.; Витвицька, О.Д.; Усаченко, І.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)