Пабат, О. В.
    Інноваційний розвиток виробництва продуктів харчування [Текст] / О. В. Пабат, Н. П. Чорна // Економіка АПК. - 2012. - № 12. - С. 24-28. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.306.7
Рубрики: Продовольчі ресурси--Формування--Україна
   Харчова промисловість--Інновації

Кл.слова (ненормовані):
пріоритетність -- збалансованість -- диференційованість -- гуманоцентричність -- галузеві фактори
Анотація: Обгрунтовано окремі положення концепції інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування України. Запропоновано розглядати чотири ключові принципи інноваційного розвитку досліджуваної сфери - пріоритетність, збалансованість, диференційованість та гуманоцентричність. Обгрунтовано поняття сфери виробництва продуктів харчування та проаналізовано структуру факторів її інноваційного розвитку.


Дод.точки доступу:
Чорна, Н. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)