Шлапак, О. В.
    Особливості і перспективи формування внутрішнього споживчого ринку продукції м’ясного скотарства [Текст] / О. В. Шлапак // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 12. - С. 75-83 : рис., табл. - Бібліогр.: 12 назв
ББК 65.42
Рубрики: Економіка торгівлі--Ринок м’яса та м’ясної продукції
   Економіка харчової та переробної промисловості

   Економіка АПК--Тваринництво--Скотарство--Велика рогата худоба

Анотація: У статті досліджено закономірності й особливості вітчизняного споживчого ринку продукції м'ясного скотарства. Оцінено вплив зміни доходів населення на структуру попиту на м'ясну продукцію. Проаналізовано вплив цінової кон'юнктури ринку м'яса великої рогатої худоби (ВРХ) і ринків конкурентної продукції – свинини та м'яса птиці – на формування споживчого ринку м'яса ВРХ. У зв'язку із залежністю перспектив розвитку світового м'ясного скотарства від збільшення чисельності середнього класу в країнах світу, обґрунтовано перспективи розвитку м'ясного скотарства в Україні.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)