Усатенко, Н. Ф. Гармонічна гармонізація [Текст] / Н. Ф. Усатенко> // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 3. - С. 17-19. - Зміст: Повітряний спосіб охолодження ; Охолодження тушок птиці за допомогою гідроаерозолю ; Охолодження водно-контактним способом ; Основні принципи застосування європейського Регламенту Рубрики: Птахівництво--Птахопродукти--Технологічні процеси Кл.слова (ненормовані): м'ясо -- охолодження тушок Анотація: Під впливом параметрів технологічного процесу обробки забійних тушок птиці, насамперед у м'язовій тканині, збільшується вміст вологи. Ця "технологічно додана вологість" може достатньо збільшити масу тушки і впливати на прибутки виробників. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |