Темчишина, Ю. Л.
    Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості [Текст] / Ю. Л. Темчишина, К. М. Темчишина // Економіка АПК. - 2013. - № 5. - С. 75-79. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.306.7
Рубрики: Промислові підприємства--Стратегічне управління
   Харчова промисловість--Розвиток

   Добробут населення--Споживання продуктів харчування

Кл.слова (ненормовані):
споживчий кошик -- сталий розвиток -- стабільність і стійкість діяльності
Анотація: Розглянуто науково-методичну розробку підходу до управління формуванням стабільності діяльності підприємства в мінливому зовнішньому економічному середовищі, в якому активізуються глобалізаційні процеси та процеси, пов'язані з максимальною соціальною орієнтованістю діяльності підприємств харчової галузі.


Дод.точки доступу:
Темчишина, К. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)