Рябоконь, В. П.
    Формування та використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств [Текст] / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова // Економіка АПК. - 2013. - № 6. - С. 21-27 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 69.9(4Укр)29
Рубрики: Економіка підприємства--Виробничий потенціал
   Харчова промисловість--М'ясопереробна галузь

   Регіональна економіка--Луганська область

Кл.слова (ненормовані):
виробництво сировини -- переробка -- реалізація на ринку -- ПАТ "Луганський м'ясокомбінат"
Анотація: Розкрито теоретичні та практичні засади формування й використання виробничого потенціалу м'ясопереробних підприємств, а також окреслено особливості їх функціонування в умовах трансформаційної економіки.


Дод.точки доступу:
Шаповалова, Ю. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)