Сорти меду [Текст] // Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Рубрики: Бджільництво--Харчові продукти--Мед
Кл.слова (ненормовані):
сорти меду -- монофлерний мед -- поліфлерний мед -- стільниковий мед -- харчова цінність -- калорійність меду -- відцентрований мед -- кам'яний мед -- властивості бджолиного меду
Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)