Сичевський, М. П.
    Розвиток харчової промисловості: акценти державної політики [Текст] / М. П. Сичевський, А. Е. Юзефович // Економіка АПК. - 2014. - № 7. - С. 46-52 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.9(4Укр)306.7
Рубрики: Харчова промисловість--Розвиток
   Промисловість України--Державне управління

   Продовольчі ресурси--Формування--Україна

Кл.слова (ненормовані):
виробничий потенціал -- продовольча безпека -- продовольча система -- валовий внутрішній продукт
Анотація: Визначено роль та місце продовольчих ресурсів і галузей, що їх продукують, у вимірах та критеріях національної безпеки, обґрунтовано необхідність формування сприятливих економічних умов для цілеспрямованого розвитку продовольчого комплексу на інвестиційно-інноваційних засадах, активізації соціальної й підприємницької діяльності, збільшення обсягів експорту.


Дод.точки доступу:
Юзефович, А. Е.