Левченко, Ю. Г.
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Бібліогр.: 11 назв
ББК 65.9(4Укр)306.7
Рубрики: Економіка підприємства хлібопекарської галузі--Кадри підприємства--Управління персоналом--Україна
Анотація: У статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.


Дод.точки доступу:
Труш, Ю. Л.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)