Левченко, Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш> // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Бібліогр.: 11 назв Рубрики: Економіка підприємства хлібопекарської галузі--Кадри підприємства--Управління персоналом--Україна Анотація: У статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі. Дод.точки доступу: Труш, Ю. Л. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |