Сергієнко, В. Одні епіфіти - продукують вітаміни для коренів сої, а інші - виступають фітопатогенною мікрофлорою [Текст] / В. Сергієнко> // Зерно і хліб. - 2015. - № 2. - С. 76-78 : ілюстр., табл. Рубрики: Бобові--Соя--Продуктивність Захист рослин--Соя Кл.слова (ненормовані): сільське господарство -- насіння -- агроценози сої -- мікроорганізми -- грибки Анотація: Протягом останнього часу значно розширився сортовий склад і зріс потенціал урожайності сої. Проте реалізація її генетичних можливостей залишається доволі низькою. Така ситуація спричинена тим, що розвиток рослин у період вегетації та їх продуктивність істотно залежить від якості посівного матеріалу. Розглянуто питання захисту сої від шкідників та патогенної мікрофлори. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |