Моделювання процесу сушіння ніжок печериці [Текст] / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, О. О. Кубайчук, Н. І. Вовкодав // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 147-153 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові виробництва--Масообмінні процеси
   Їстівні гриби--Сушіння

Кл.слова (ненормовані):
протеїн -- питома теплота випаровування -- вологість -- температура -- модель


Дод.точки доступу:
Роман, Т. О.; Мазуренко, О. Г.; Кубайчук, О. О.; Вовкодав, Н. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)