Матко, С.
    Сорбенти різних типів : науковці запрононували нові методи їх використання для очищення фруктових соків і контролю якості / С. Матко // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 8-9. - С. 16-17 : табл.
Рубрики: Сорбенти--Дисперсні мінерали
   Безалкогольні напої--Соки--Очищення

Кл.слова (ненормовані):
Палигорськіт -- Глауконіт -- Гідрослюда -- Сапоніт -- Монтморилоніт
Анотація: Один з перспективних напрямів очищення харчової сировини від токсичних компонентів, зокрема важких металів,-використання природних дисперсних мінералів вітчизняних родовищ.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)