Воробйова, Вікторія.
    Порівняльна характеристика компонентного складу ізопропального та водно-ізопропального нестрактів вичавків винограду сорту Vitislabrusca + Vitisvinifera [Текст] / В. Воробйова, О. Чигиринець, А. Шакун // Технічні науки та технології. - 2017. - № 1. - С. 200-206 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 205-206 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Виноробство--Рецепти
   Промислове виробництво--Вино

Кл.слова (ненормовані):
жирні кислоти -- фенолові сполуки -- альдегіди -- відходи


Дод.точки доступу:
Чигиринець, Олена; Шакун, Анастасія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)