Контроль безпечності рослинної продукції за вмістом мікотоксинів [Текст] / Н. Ф. Шпирка, О. С. Павлов. В. А. Малієнко, К. Є. Шаванова // Карантин і захист рослин. - 2017. - № 4/6. - С. 8-11 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 10-11
УДК
Рубрики: Мікотоксини--Контроль безпечності харчових продуктів
   Рослинництво--Контроль безпеки--Кукурудза--Пшениця озима

Кл.слова (ненормовані):
біосенсор -- контамінація -- продукти харчування -- афлатоксин -- охратоксин
Анотація: В статті наведено результати досліджень з визначення вмісту мікотоксинів в кукурудзі та пшениці озимій імуноферментним методом аналізу. Проведено аналіз наявності афлатоксину BI, охратоксину А, ДОН та фумонізону скринінговою імунобіосенсорною технологією на основі поверхневого плазмонного резонансу. Забруднення продукції рослинництва мікотоксинами створює постійну і серйозну небезпеку для здоров'я людини.


Дод.точки доступу:
Шпирка, Н. Ф.; Павлов, О. С.; Малієнко, В. А.; Шаванова, К. Є.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)