Декристалізатори меду: різновиди та як виготовити їх власноруч [Текст] // Пасіка. - 2017. - № 8. - С. 10-12 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Бджільництво--Продукти бджільництва--Мед
Кл.слова (ненормовані):
декристалізатор меду -- кристалізація меду -- зберігання меду
Анотація: Відомо, що оптимальна температура для кристалізації меду +14-24°С. Припинити кристалізацію меду можна, підтримуючи температуру у приміщенні, де зберігається мед на рівні +38-39°С. Але якщо вже мед закристалізувався, то можна розпустити його за допомогою декристалізатора.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)