Закревська, П. М.
    Оцінка рівня конкурентоспроможності продукції підприємств молочної промисловості з урахуванням їх потенційної спроможності [Текст] / П. М. Закревська // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 9. - С. 59-64. - Бібліогр.: с. 64 (4 назви)
Рубрики: Молочне виробництво--Конкурентоспроможність
Анотація: Стаття присвячена обґрунтуванню доцільності адаптації методичних підходів оцінки потенціалу підприємств до оцінки рівня конкурентоспроможності їх продукції. На основі практичного застосування графічного методу та методу набору конкурентоспроможних елементів оцінено потенційні можливості розвитку молокопереробних підприємств.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)