Адамчук, Л. О.
    Застосування меду в оздоровчому харчуванні [Текст] : у лаб. вчених / Л. О. Адамчук, О. І. Акульонок, Я. Бріндза // Пасіка. - 2018. - № 1. - С. 19-20 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Мед--Харчування
   Мед--Апітерапія

Кл.слова (ненормовані):
бджолопродукти -- фіточай -- властивості меду
Анотація: Спрямованість науки до постійного поліпшення екології та структури харчування населення визначають актуальність пошуку способів збагачення інгредієнтного складу продуктів. Внаслідок цього, дослідження натуральних продуктів, таких як мед бджолиний у поєднані з фіто-чаями, які є носіями різноманітних біологічно та фізіологічно активних речовин, є перспективним напрямом наукової роботи у апітерапії.


Дод.точки доступу:
Акульонок, О. І.; Бріндза, Я.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)