Гоноцкий, В. А. Изменение структурно-механических свойств мяса птицы механической обвалки в процессе хранения [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина> // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 2. - С. 33-35 : ил., табл. Рубрики: Птиця--М'ясо--Переробка--Зберігання Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці механічного обвалювання -- зберігання м'яса птиці -- тривалість зберігання м'яса птиці -- ручне обвалювання м'яса птиці -- холодильне зберігання м'яса птиці Анотація: Холодильное хранение является наиболее длительным и важным этапом холодильного консервирования птицы, во время которого в продукте могут происходить разнообразные физико-химические и биохимические изменения. Дод.точки доступу: Федина, Л. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |