Данилюк, Інна. Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці [Текст] / Інна Данилюк> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 228-234 : табл. - Бібліогр.: с. 232-233 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): смакові якості -- добавки -- композитні суміші -- мінеральні речовини Анотація: Покращити харчову та біологічну цінність борошняних кулінарних виробів з прісного тіста можливо завдяки моделюванню багатокомпонентного складу композитних сумішей для його виробництва. Дані дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміш за хімічним складом характнризується покращеним вмістом нутрієнтів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |