Данилюк, Інна.
    Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці [Текст] / Інна Данилюк // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 228-234 : табл. - Бібліогр.: с. 232-233 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Борошно--Технологія виробництва тіста--Зерно пшениці
Кл.слова (ненормовані):
смакові якості -- добавки -- композитні суміші -- мінеральні речовини
Анотація: Покращити харчову та біологічну цінність борошняних кулінарних виробів з прісного тіста можливо завдяки моделюванню багатокомпонентного складу композитних сумішей для його виробництва. Дані дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміш за хімічним складом характнризується покращеним вмістом нутрієнтів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)