Гудима, О. В.
    Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості [Текст] / О. В. Гудима, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 83-87. - Бібліогр. с. 87 (7 назв)
Рубрики: Харчові підприємства--Конкурентоспроможність
Анотація: Можливість країни зайняти гідне місце в глобальній економіці залежить від можливостей її фірм утримати гідні місця на світових ринках. Тому в сучасному світі досягнення і підтримання конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх ринках є необхідною умовою підвищення національної конкурентоспроможності.


Дод.точки доступу:
Левченко, Ю.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)