Гудима, О. В. Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості [Текст] / О. В. Гудима, Ю. Г. Левченко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 83-87. - Бібліогр. с. 87 (7 назв) Рубрики: Харчові підприємства--Конкурентоспроможність Анотація: Можливість країни зайняти гідне місце в глобальній економіці залежить від можливостей її фірм утримати гідні місця на світових ринках. Тому в сучасному світі досягнення і підтримання конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх ринках є необхідною умовою підвищення національної конкурентоспроможності. Дод.точки доступу: Левченко, Ю.Г. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |