Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії [Текст] / Ольга Сиза, Ірина Тимкова, Олеся Савченко, Вікторія Челябієва> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 150-158 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): дезінформація -- консерванти -- йодометричний метод Анотація: У статті показана доцільність використання методу тонкошарової хроматографії для аналізу якісного й кількісного складу харчових продуктів. Метод відрізняється простотою виконання, невисокою вартістю, дозволяє одночасно досліджувати декілька проб речовин і може застосовуватись як експрес-метод. Дод.точки доступу: Сиза, Ольга; Тимкова, Ірина; Савченко, Олеся; Челябієва, Вікторія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |