Труш, Ю. Л.
    Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу [Текст] / В. Д. Мусієнко, А. С. Щербакова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 9. - С. 87-92. - Бібліогр.: с. 91 (6 назв)
Рубрики: Продукція--Якість
Анотація: Якість продукції - це найважливіший показник діяльності підприємства. Підвищення якості продукції значною мірою визначає роль підприємства в умовах ринку, темпи науково-технічного прогресу, зростання ефективності виробництва, економію всіх видів ресурсів, що використовуються на підприємстві. Зростання якості продукції - характерна тенденція роботи всіх провідних підприємств світу. Встановлено, що врахування процесів, які відбуваються на всіх стадіях життєвого циклу якості продукції визначають якість готової продукції підприємств харчової промисловості. Розглянуто складові якості продукції, серед яких: визначення потреб ринку [якість вибору споживача); якість проектування продукту; якість сировини, яка надійшла у виробництво; якість процесу виробництва; відповідність якості кінцевої продукції вимогам проекту; якість після продажного обслуговування. Досліджено стадії життєвого циклу якості продукції, що впливають на економічні показники господарської діяльності підприємства та конкурентоспроможність продукції, до яких належать: якість розробки продукції, якість виробництва продукції, оцінка якості готової продукції споживачем.


Дод.точки доступу:
Осадчук, О.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)