Табенська, Оксана Ігорівна.
    Інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / Оксана Ігорівна Табенська // Економіка. Фінанси. Право. - 2019. - № 1. - С. 31-34. - Бібліогр. наприкінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Розвиток--Екосистеми--Природні ресурси
Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність -- глобальні проблеми людства -- природні ресурси -- утилізація відходів -- екосистема житла -- екоресторани
Анотація: У статті досліджено сучасні глобальні проблеми людства, значний попит на природні ресурси, нові умови утилізації відходів, інноваційні тенденції розвитку ресторанного бізнесу, діяльність екоресторанів.Проаналізовано екологічне управління, тобто постійний вплив державних органів, економічних суб’ктів, громадськості на особистість, колектив, технологічний прогрес, підприємство, територіальні органи, державу, який спрямований на дотримання вимог природоохоронного законодавства.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)