Горніч, Микола.
    Дигестив чи аперитив? Проблема споживання і маркетингу українських медових напоїв [Текст] / Микола Горніч // Пасіка. - 2019. - № 4. - С. 22-23 : іл.
Рубрики: Мед--Напої
Кл.слова (ненормовані):
медові напої -- питні меди -- медові вина
Анотація: Медоваріння в Україні стрімко розвивається. З точки зору технології медоваріння виокремилось 6 категорій напоїв: меди ставлені, меди варені, плодоягідно-медові вина, медово-плодоягідні вина, ароматизовані медові вина й ігристі медові вина. За вмістом цукрів у готовому продукті всі напої ділять переважно на медові вина - це сухе вино - з цукристістю 0,3-1 % і питні меди - напої, солодкі на смак. На медові напої як культуру вживання вина можна подивитися і з іншого боку - з точки зору споживача, з гастономічно-споживчої сторони, так би мовити. В цьому плані все, що п'є людина, навіть каву, чай чи воду, можна поділити на дві категорії - аперитиви і дигестиви.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)