Оцінка обізнаності та усвідомлення студентською молоддю ролі харчування у розвитку неінфекційних захворювань [Текст] / А. М. Сердюк [та ін.] // Довкілля та здоров'я. - 2019. - № 2. - С. 27-31 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 31
УДК
Рубрики: Студенти--Раціональне харчування--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
соціологічне опитування -- фактори розвитку НІЗ -- нераціональне харчування -- здоровий спосіб життя -- раціон харчування
Анотація: Досліджено особливості обізнаності та усвідомлення студентами вишів різного профілю щодо здорового способу життя і загрози для здоров'я основних факторів ризику розвитку НІЗ, насамперед харчування.


Дод.точки доступу:
Сердюк, А. М.; Гуліч, М. П.; Петренко, О. Д.; Любарська, Л. С.; Коблянська, А. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)