Недашківський, В.
    Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги [Текст] / В. Недашківський, Н. Недашківська // Тваринництво України. - 2019. - № 3/4. - С. 22-25 : іл., табл. - Бібліогр.: с. 25
УДК
Рубрики: Бджоли--Корми--Продукти бджільництва
Кл.слова (ненормовані):
підгодівля бджіл -- соєве борошно -- виробництво перги -- нектаро-пилконоси -- сільськогосподарські медоноси -- ферментативний пептон
Анотація: Вивчено вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги. Доведено, що обсяги виробництва продукції бджільництва залежать від ряду факторів, зокрема, сили бджолиних сімей, забезпечення їх кормом та умов утримання і догляду. Підгодівля бджіл соєвим пептоном із розрахунку 5 % у складі цукрової пудри по 300 грам на добу протягом десяти діб у період підтримуючого медозбору сприяє підвищенню виробництва перги на 26,4 %. У бджолиних сім'ях, яким згодовували цукрову пудру із соєвим пептоном, спостерігалась вища інтенсивність нарощування бджіл на 25,2 % та виробництво перги на 22,9 %.


Дод.точки доступу:
Недашківська, Н.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)