Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів [Текст] / Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-169
Кл.слова (ненормовані): транс-ізомерні жирні кислоти -- бітартрат калію -- харчові добавки стабілізуючої дії -- полісахариди і білки -- альтернативні джерела жирової сировини -- рецептури борошняного кондитерського виробу Дод.точки доступу: Гуменюк, Оксана; Ксенюк, Марія; Дениско, Ольга; Кирій, Аліна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |