Визначення гістаміну у рибі та рибопродуктах: валідація фотометричного методу [Текст] / О. О. Харченко [та ін.] // Довкілля та здоров'я. - 2021. - № 4. - С. 58-61. - Бібліогр.: с. 61
Рубрики: Гігієна харчування
   Рибні продукти--Хіміко-технологічні процеси

Кл.слова (ненормовані):
декарбоксилювання -- біогенний амін -- фотометричний метод
Анотація: Одним із показників, що характеризує безпечність риби та рибних продуктів, є вміст гістаміну, який у великих концентраціях викликає ряд захворювань, що призводять навіть до летальних наслідків. Тому вибір або розробка простого та недорогого методу визначення вмісту гістаміну у рибі та рибних продуктах є актуальною.


Дод.точки доступу:
Харченко, О. О.; Гуліч, М. П.; Ященко, О. В.; Моісеєнко, І. Є.; Любарська, Л. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)