Бею, Тетяна.
    Особливості дистанційного практичного навчання зі спеціальності: 181 "Харчові технології" [Текст] / Тетяна Бею // Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у закладах фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи : матеріали III Всеукр. наук.-метод. конф. (м. Вінниця, 22-23 квіт. 2021 р.) / ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти" [та ін.]. - Вінниця : Рогальська І. О., 2021. - Вип. 3 (8). - С. 356-359. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Дистанційне навчання--Інформаційні технологіі
   Педтехнології--Дистанційне навчання

   Технічні дисципліни--Методика викладання--Вищі навчальні заклади

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- харчова галузь -- професійна технічна освіта -- форми навчання -- інформаційно-комунікаційні технології -- професійна компетентність -- вніб 5


Дод.точки доступу:
Домінський, О. С. \ред.\; ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти"Департамент гуманітарної політики ОДА; Рада директорів коледжів і технікумів Вінницької області; Вінницький технічний коледж

Є примірники у відділах: всього 1 : ВЗ (1)
Вільні: ВЗ (1)