Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рудишин, Сергій
Назва : Мед як показник забруднення довкілля
Місце публікування : Біологія і хімія в школі. - 2011. - № 1. - С. 38-41 (Шифр Б813239/2011/1)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Бджільництво --Україна
Екотрофологія
Екологія-- Забруднення довкілля
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): апімоніторинг--виявлення домішок желатину--крохмальові патоки--домішка крейди--фальсифікація меду--антибіотики--радіонукліди--забрудненість пестицидами--важкі метали
Анотація: В статті розповідається про погіршення екологічного стану довкілля потребує постійної експертизи меду з метою визнання його як екологічно безпечного продукту харчування. Крім того, можливе використання бджіл та продуктів бжільництва як біоіндикаторів забруднення довкілля полютантами.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)