Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Рудишин, Сергій Назва : Мед як показник забруднення довкілля Місце публікування : Біологія і хімія в школі. - 2011. - № 1. - С. 38-41 (Шифр Б813239/2011/1) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. Предметні рубрики: Бджільництво --Україна Екотрофологія Екологія-- Забруднення довкілля Ключові слова (''Вільн.індекс.''): апімоніторинг--виявлення домішок желатину--крохмальові патоки--домішка крейди--фальсифікація меду--антибіотики--радіонукліди--забрудненість пестицидами--важкі метали Анотація: В статті розповідається про погіршення екологічного стану довкілля потребує постійної експертизи меду з метою визнання його як екологічно безпечного продукту харчування. Крім того, можливе використання бджіл та продуктів бжільництва як біоіндикаторів забруднення довкілля полютантами. Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) |