Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бубела Т., Воробець О.
Назва : Методи виявлення фальсифікації харчових добавок
Місце публікування : Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2011. - № 1. - С. 65-68: мал. (Шифр С665007/2011/1)
Примітки : Бібліогр. с. 68 (10 назв)
Предметні рубрики: Якість продукції та послуг-- Харчові добавки
Анотація: У роботі доведено можливість застосування адмітансного методу комплексної провідності для оперативної ідентифікації харчової добавки аспартаму у фруктових напоях з метою виявлення фальсифікації під час їх реалізації.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)

Дод.точки доступу:
Воробець, О.