Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Бубела Т., Воробець О. Назва : Методи виявлення фальсифікації харчових добавок Місце публікування : Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2011. - № 1. - С. 65-68: мал. (Шифр С665007/2011/1) Примітки : Бібліогр. с. 68 (10 назв) Предметні рубрики: Якість продукції та послуг-- Харчові добавки Анотація: У роботі доведено можливість застосування адмітансного методу комплексної провідності для оперативної ідентифікації харчової добавки аспартаму у фруктових напоях з метою виявлення фальсифікації під час їх реалізації. Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Дод.точки доступу: Воробець, О. |