Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Архіпова Г.І., Прценко Г.І., Тройченко О.В.
Назва : Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні
Місце публікування : Екологічний вісник. - 2011. - № 1. - С. 27-28 (Шифр Е015866/2011/1)
Примітки : Бібліогр. с. 28 (5 назв)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Маркування
Анотація: У статті йдеться про якість та безпеку продуктів і продовольчої сировини. Визнано необхідність забезпечення права кожної людини на інформацію про харчові продукти - маркування. Розлянуто типи програм екологічного маркування.

Дод.точки доступу:
Прценко, Г.І.; Тройченко, О.В.