Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Єлецька Т., Василевський М.
Назва : Для повноцінного засвоєння
Місце публікування : Тваринництво України. - 2011. - № 6. - С. 31-34: табл., фотогр. (Шифр Т415903/2011/6)
Примітки : Бібліогр.: с. 34
Предметні рубрики: Тваринництво-- Велика рогата худоба-- Корми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): поживні речовини--ступень подрібнення--рівень годівлі
Анотація: Наведено дані досліджень впливу розміру часток сіна на перетравність поживних речовин. Подрібнення зумовлює зменшення перетравності сирої клітковини та безазотистих екстрактивних речовин, підвищення перетравності сирого жиру и сирого протеїну.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)

Дод.точки доступу:
Василевський, М.