Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Єлецька Т., Василевський М. Назва : Для повноцінного засвоєння Місце публікування : Тваринництво України. - 2011. - № 6. - С. 31-34: табл., фотогр. (Шифр Т415903/2011/6) Примітки : Бібліогр.: с. 34 Предметні рубрики: Тваринництво-- Велика рогата худоба-- Корми Ключові слова (''Вільн.індекс.''): поживні речовини--ступень подрібнення--рівень годівлі Анотація: Наведено дані досліджень впливу розміру часток сіна на перетравність поживних речовин. Подрібнення зумовлює зменшення перетравності сирої клітковини та безазотистих екстрактивних речовин, підвищення перетравності сирого жиру и сирого протеїну. Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Дод.точки доступу: Василевський, М. |