Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вербицький С.Б., Старчевой С.О., Майборода Ю.В.
Назва : Математична модель процесу подріблення м'ясної сировини на роторному емульситаторі
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2011. - № 9. - С.51-54 (Шифр В045865/2011/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Зберігання продукції-- Переробка-- М'ясна сировина
Анотація: Наведено результати математичного моделювання процесу обробки крупно подрібненого фаршу на роторному емульситаторі багатозубчастої конструкції з урахуванням параметрів сировини й елементів робочої порожнини пристрою.

Дод.точки доступу:
Старчевой, С.О.; Майборода, Ю.В.