Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Вербицький С.Б., Старчевой С.О., Майборода Ю.В. Назва : Математична модель процесу подріблення м'ясної сировини на роторному емульситаторі Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2011. - № 9. - С.51-54 (Шифр В045865/2011/9) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. Предметні рубрики: Зберігання продукції-- Переробка-- М'ясна сировина Анотація: Наведено результати математичного моделювання процесу обробки крупно подрібненого фаршу на роторному емульситаторі багатозубчастої конструкції з урахуванням параметрів сировини й елементів робочої порожнини пристрою. Дод.точки доступу: Старчевой, С.О.; Майборода, Ю.В. |