Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 65.32+65.306.7 Автор(и) : Кулаєць М.М., Бабієнко М.Ф., Витвицька О.Д., Усаченко І.М. Назва : Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С.60-64 (Шифр В045865/2012/10) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. ББК : 65.32+65.306.7 Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Конкурентоспроможність Анотація: У статті поглиблено теоретико-методологічні та практичні засади інноваційного сприяння конкурентоспроможності сільгосппродукції та продуктів харчування. Висвітлено ряд складових стабілізації і нарощування продовольчих ресурсів та якості сільгосппродукції і продуктів харчування. Дод.точки доступу: Бабієнко, М.Ф.; Витвицька, О.Д.; Усаченко, І.М. |