Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.32+65.306.7
Автор(и) : Кулаєць М.М., Бабієнко М.Ф., Витвицька О.Д., Усаченко І.М.
Назва : Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С.60-64 (Шифр В045865/2012/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.32+65.306.7
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Конкурентоспроможність
Анотація: У статті поглиблено теоретико-методологічні та практичні засади інноваційного сприяння конкурентоспроможності сільгосппродукції та продуктів харчування. Висвітлено ряд складових стабілізації і нарощування продовольчих ресурсів та якості сільгосппродукції і продуктів харчування.

Дод.точки доступу:
Бабієнко, М.Ф.; Витвицька, О.Д.; Усаченко, І.М.