Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 46.9 Автор(и) : Тихонова Т.М., Штангрет Л.І., Шаповал Ж.В., Коваль О.С. Назва : Електропровідність меду Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2013. - № 4. - С. 60-62 (Шифр В045865/2013/4) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. ББК : 46.9 Предметні рубрики: Бджільництво-- Мед Анотація: Проведено дослідження з визначення електропровідності зразків натурального меду. Встановлено, що найменші значення електропровідності характерні для акацієвого меду, найбільші- для липового і падевого меду. Значення електропровідності є показником ботанічного походження та якості меду. Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Дод.точки доступу: Штангрет, Л.І.; Шаповал, Ж.В.; Коваль, О.С. |